HTML

TEST-tér

Gondolatok testről, táncról, mozgásról. Az ehhez kapcsolódó írásokról, legyen kánoni, vagy azon kívül. Hogyan hat, hogy érez, hogyan VAN A TESTünk. Mi a testben. Közelről, távolról. Lehet elmélkedni szabadon. Akár terápiás céllal is. Művészetterápia, képzőművészet, irodalom...akármi. csak némi test legyen benne. Willkommen!

Friss topikok

  • adri: piszok jo blog. (2008.10.10. 21:00) Éntudat egy robotban
  • bello: "Arról ír, hogy ő még nem találkozott olyan rákbeteggel, aki közönséges, keményfejű, vagy lázadó k... (2008.02.23. 17:54) áldozat kontra lázadó
  • akorodi: Megpróbálom megszerezni a Character Analysis-t és még egy-két könyvét. nekem még ellentmondásos a ... (2007.12.07. 10:04) kezdés

módszertani kérdés

2007.12.07. 15:45 ancs

However, his dreams revealed intense fear . So great was his fear, that I managed to persuade him that his explanation was nothing more than rationalization. He had wanted to prove me wrong, and, during his next attempt at the same situation in life.....egzactly that happens him..... Mi ez módszertanilag, amikor az ellenkezőjét teszed terapeutaként, nem elfogadod az érzéseit, hanem megcáfolod???

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://testter.blog.hu/api/trackback/id/tr84255985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása